Uutisia Uutuuksia Ajankohtaisuuksia

Premiere

TED BAKERIN IHANAT KUKKALAUKUT NYT MYÖS STOCKMANN.COMISSA

Englantilainen Ted Baker on osannut aina uudistaa kukkaprintin uuteen sesonkiin. Tänä keväänä Bakerin asusteet ja vaatteet kukkivat valtoimenaan. Vehreys ja kukkaloisto saa mielen keveäksi ja ajatukset kohti kesää.

KLIKKAA ALLA OLEVIA KUVIA NIIN NÄET LISÄÄ UPEITA KEVÄTLAUKKUJA

SHOPPAA TED BAKER -LAUKKUJA TÄSTÄ

sonia by sonia rykiel herättää värihimon

Sonia Rykiel on yksi muodin ikivihreistä ikoneista. Tuo valovoimainen, jättikokoisen kiharapilven omaava nainen tuntuu aina osaavan luoda malliston, joka pursuaa iloa ja raikkautta. Tänä keväänä Sonia by Sonia Rykiel -mallisto houkuttelee nektariinin sävyillä ja klassisella raitakuosilla. Mallisto on saatavilla Helsingin keskustan tavaratalosta sekä stockmann.comista.


shoppaa mallistoa klikkaamalla tästä


WAU, MITÄ KENKIÄ!
MINNA PARIKAN HURMAAVA KENKÄMALLISTO NYT SAATAVILLA.

Minna Parikan valloittavat pupunkorvat näyttäytyvät jälleen merkin kevätmallistossa. Tustustu Minna Parikan valikoimaan tavarataloissamme tai verkkokaupassa.

shoppaa minna parikan kenkiä tästä

aerin-kenkämallisto saatavilla nyt helsingin keskustan tavaratalosta

Tämän kenkämalliston suunnittelija Aerin Lauder on monille tuttu nimi. Kosmetiikkajätti Estée Lauderin perustajan tyttärentyttären nimikkomallisto ammentaa inspiraatiota Aerinin omasta elämäntyylistä. Sen keskiössä on kauniit esineet, muoti, matkustaminen ja taiteesta nauttiminen. Aerin-malliston kenkiä on saatavilla Helsingin keskustan tavaratalon naisten kenkäosastolla (4.krs).

(Kuvan korkeakorkoiset sandaletit 369,-)

muodin kevätkampanja herätti huomiota näyttävillä kokonaisuuksilla

Maaliskuun alussa startannut Tyylien taistelu -kampanja kutsui muotia rakastavia valitsemaan suosikkinsa kevätmuodin kirjosta. Kampanja alkoi leikkisästi pallojen ja raitojen taistelulla. Sen aikana saimme nähdä upeita muotinäytöksiä, huikean muotishown heijastettuna Helsingin keskustan tavaratalon seinään, sekä kansainvälistä tasoa olevia mallinukkekokoonpanoja Stockmannin ikkunoissa ja tavaratalon sisällä.


Kevätsesonki jatkuu tietysti graafisuuden ja pastellivärien seurassa, mutta tavarataloissa kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa muidenkin trendien keväistä esiintuloa. Erityisesti urheilumuodin inspiroima sport couture -tyyli on herkullinen uusi trendisuuntaus. Sitä parhaiten ilmentävät neopreenista ja muista uusista muotikankaista valmistetut vaatteet (Huomio! Mekot ja pusakat), näyttävät ja dynaamiset leikkaukset sekä urheilumuodista napatut detaljit.

KATSO minttu vesalan stailaama salonkimuotinäytös klikkaamalla tästä