Premiere

Uutisia Uutuuksia Ajankohtaisuuksia

Nyt on aika virittää farkut kesäkuntoon

Helsingin keskustan Stockmannille on avattu farkkuvaatteiden pioneerin Dieselin oma Denim Master Studio. Dieselin asiakkaille suunnattu tuunauspiste saapui naisten ja miesten Diesel-osastoille ja se on avoinna kaikkina huhtikuun lauantaina klo 12–16. Dieselin palvelupisteestä löytyy kustomointilaite ja Dieselin asiantuntijat opastavat asiakkaita farkkujen tuunauksessa.


Tule kustomoimaan farkkutuotteesi bloggaajien tapaan!


TED BAKERIN IHANAT KUKKALAUKUT NYT MYÖS STOCKMANN.COMISSA

Englantilainen Ted Baker on osannut aina uudistaa kukkaprintin uuteen sesonkiin. Tänä keväänä Bakerin asusteet ja vaatteet kukkivat valtoimenaan. Vehreys ja kukkaloisto saa mielen keveäksi ja ajatukset kohti kesää.

KLIKKAA ALLA OLEVIA KUVIA NIIN NÄET LISÄÄ UPEITA KEVÄTLAUKKUJA

SHOPPAA TED BAKER -LAUKKUJA TÄSTÄ

sonia by sonia rykiel herättää värihimon

Sonia Rykiel on yksi muodin ikivihreistä ikoneista. Tuo valovoimainen, jättikokoisen kiharapilven omaava nainen tuntuu aina osaavan luoda malliston, joka pursuaa iloa ja raikkautta. Tänä keväänä Sonia by Sonia Rykiel -mallisto houkuttelee nektariinin sävyillä ja klassisella raitakuosilla. Mallisto on saatavilla Helsingin keskustan tavaratalosta sekä stockmann.comista.


shoppaa mallistoa klikkaamalla tästä


video-play-button

Tervetuloa Ted Baker’s Boudoir pop-up shopiin

Elegantin juhlapukeutumisen edelläkävijä ja kukkakuosien ykkösnimi, englantilainen Ted Baker avaa Helsingin keskustan Stockmannille Ted Baker’s Boudoir pop-up shopin maanantaina 20.4.2015.  Ted Baker’s Boudoir pop-up shop sijaitsee Helsingin keskustan tavaratalon kolmannessa kerroksessa ja on auki toukokuun loppuun saakka. Tule ja ihastu kukkaloistoon ja aloita valmistautuminen kevään ja kesän juhliin!

Iik miten ihania laukkuja!

Kevään uusimpana trendinä ovat ihanat minilaukut. Lumin kevään mallistosta löytyy useita pikkulaukkuvaihtoehtoja raikkaissa väreissä. Inspiraatiota keltaiseen laukkutrendiin löydät muotibloggari Carmen Negoitan inspiroimasta viikon tyylistä. Tutustu Lumin valikoimaan tavarataloissamme tai verkkokaupassa.

SHOPPAa lumin laukkuja tästä


aerin-kenkämallisto saatavilla nyt helsingin keskustan tavaratalosta

Tämän kenkämalliston suunnittelija Aerin Lauder on monille tuttu nimi. Kosmetiikkajätti Estée Lauderin perustajan tyttärentyttären nimikkomallisto ammentaa inspiraatiota Aerinin omasta elämäntyylistä. Sen keskiössä on kauniit esineet, muoti, matkustaminen ja taiteesta nauttiminen. Aerin-malliston kenkiä on saatavilla Helsingin keskustan tavaratalon naisten kenkäosastolla (4.krs).

(Kuvan korkeakorkoiset sandaletit 369,-)

Uusi ekologinen vaatebrändi nyt Stockmannilla

Tekstiilien kierrättämiseen perustuva suomalainen Pure Waste löytyy nyt Stockmannin valikoimasta, niin verkkokaupasta kuin Helsingin tavaratalosta. Vaatebrändin filosofian mukaan muoti ja ekologien ajattelutapa kulkevat käsi kädessä. Kaikki Pure Wasten vaatteet on tehty 100 % kierrätysmateriaalista eikä niissä ole käytetty värjäysaineita. Pure Wasten tuotteet ovat kestäviä, ympäristöystävällisiä ja ennen kaikkea tyylillisesti ajan hermolla. Niiden ajaton suunnittelu sopii loistavasti kauden sporttiseen tyyliin, niin sinulle kuin hänelle.

OSTA PURE WASTEN TUOTTEITA tästä


muodin kevätkampanja herätti huomiota näyttävillä kokonaisuuksilla

Maaliskuun alussa startannut Tyylien taistelu -kampanja kutsui muotia rakastavia valitsemaan suosikkinsa kevätmuodin kirjosta. Kampanja alkoi leikkisästi pallojen ja raitojen taistelulla. Sen aikana saimme nähdä upeita muotinäytöksiä, huikean muotishown heijastettuna Helsingin keskustan tavaratalon seinään, sekä kansainvälistä tasoa olevia mallinukkekokoonpanoja Stockmannin ikkunoissa ja tavaratalon sisällä.


Kevätsesonki jatkuu tietysti graafisuuden ja pastellivärien seurassa, mutta tavarataloissa kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa muidenkin trendien keväistä esiintuloa. Erityisesti urheilumuodin inspiroima sport couture -tyyli on herkullinen uusi trendisuuntaus. Sitä parhaiten ilmentävät neopreenista ja muista uusista muotikankaista valmistetut vaatteet (Huomio! Mekot ja pusakat), näyttävät ja dynaamiset leikkaukset sekä urheilumuodista napatut detaljit.

KATSO minttu vesalan stailaama salonkimuotinäytös klikkaamalla tästä